maandag 23 september 2013

OPEN HUIS is gepland


Er is hard gewerkt en ja alles staat, zoals je hieronder ziet,  haast op zijn plaats. Ook zo benieuwd hoe de hobbyzolder er in het echt uitziet? Zoals beloofd komt er een OPEN HUIS. 

Donderdagavond 10 oktober ben jij en je vriendin(nen), moeder, dochter of andere bekenden vanaf 19.30 uur welkom op de Woestduinlaan 31 te Doorn om alles te bekijken. Je kan onder het genot van een kop koffie met wat lekkers, of een hapje en een drankje, niet alleen lekker met elkaar van gedachten wisselen maar ook alle aanwezige Stamping up spullen GRATIS gebruiken. Een make a take avondje dus zoals dat in de wereld van de scrap genoemd word.  En mocht je een bestelling willen doen zijn de verzendkosten voor mijn rekening! 

Wel graag via de mail; margreetscraft@gmail.com of mhavinga@xs4all.nl doorgeven of je komt en met hoeveel personen. 

Mocht je niet kunnen deze avond maar wel iet uit de catalogus willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Geef via de mail het bestelnummer en omschrijving door en het word voor je geregeld. 

Mocht je een gezellige dag of avond willen plannen om met een groep vriendinnen lekker te scrappen, maar is je huis hiervoor niet de geschikte plek, dan kan dat op de hobbyzolder natuurlijk ook.

En wat te denken aan een leuke teambuilding avond met een aantal creatievelingen van het werk  Ik kan je deze avond informeren wat je kunt verwachten.
 Zoals je uit de foto-impressie kunt opmaken kan er met gemak een groep van 8 á 10 personen in de ruimte. Dus wat let je?

Wil je hulp om dat jij of je vriendin(nen) nog niet zo bekend zijn met scrappen. Dan kan dat ook.

En elke 2de donderdagavond van de maand zal er een "open" inloopavond zijn. Dan ben jij en je vriendin(nen), moeder, dochter of andere bekenden uit je omgeving van harte welkom om aan te schuiven. Op deze cropavonden kun je de aanwezige Stamping up artikelen gratis gebruiken. Meld je hiervoor wel aan via bovenstaande mailadressen.

Tot ziens op 10 oktober.


3 opmerkingen: